Balanserande promenad

|

Jag brukar säga att livet i sig är en powerwalk. Vi går och rör oss framåt med tiden som aldrig står stilla. Steg för steg och dag för dag lever vi vårt liv på våra egna villkor, utifrån våra egna förutsättningar. 

Vi upplever olika väder och klimat, sol som regn, sorg som glädje. Vi har bättre eller sämre kläder och förutsättningar att matcha väder och vindar mitt i livets föränderliga prognos. Livet är en promenad så passa på att njuta av utsikten, pauserna och se upp så att du inte snubblar! Gå med kraftfulla steg, en stark hållning, var ständigt närvarande och uppmärksam. Glöm inte att använda den där osynliga korsetten av styrka.

Om du är pigg och glad, ta en promenad och öka din dos av livsglädje.

Promenader i livet eller bara för stunden är ett bra sätt att skapa bättre balans. Om du är irriterad och arg – ta en promenad och du lugnar ner dig. Om du är stressad och orolig, ta en promenad och känn lugnet sprida sig. Om du är pigg och glad, ta en promenad och öka din dos av livsglädje.

Glöm inte att stanna upp, andas lugnt, njut av naturen och gör några balanserande övningar för kropp, tanke och själ. I filmen ovan får du mina bästa balansövningar som jag gör när jag är ute och balanspromenerar!

Vandra och stanna. Lev och lär. Ut och njut.