ProViva

Magens lile vän!

Tacka ja till hälften!

Vi tror att om magen ska må bra så måste huvudet börja stryka bland alla krav och måsten. Vi kallar det Hälftenmetoden – en metod som handlar helt om att tacka ja till hälften. Och att lägga förväntningarna på oss själva på en rimlig nivå.

Breddar vi den smala vägen, kan vi känna oss nöjda och leva i bättre balans.

Du behöver inte powerwalka en timme varje morgon. En halvtimme varannan morgon är också bra. Du behöver inte vara 100% procent hurtbulle. Att gilla hurt och bulle fungerar utmärkt. Du behöver helt enkelt inte välja mellan allt och inget. Att tacka ja till hälften tror vi är mycket mer hälsosamt.

Hur din hälftenmetod ser ut bestämmer du själv – men hur den än går halva vägen, var stolt och gör det fullt ut! Dela, diskutera och utmana gärna andra.

Vill du ha tips och inspiration, kan du följa oss här och i våra andra kanaler på FacebookTwitterYoutube och Instagram. Kanske inte överallt och alltid, men någonstans, ibland.

Så kommer du igång med Hälftenmetoden!

  1. Halvera kraven

    Skippa allt-eller-inget-tänket och fokusera på det som fungerar i längden. Tänk “ibland” istället för “aldrig” eller “alltid” – då (be)håller du kropp och själ gladare och i bättre balans!

  2. Säg inte nej till allt – säg ja till hälften

    Du behöver inte tacka nej till allt som är kul eller gott. Tänk att du tackar ja till hälften istället!

  3. Sluta ha dåligt samvete

    Det är bättre att ha dåliga vanor ibland än att ha dåligt samvete hela tiden. Du mår faktiskt sämre av att plåga dig med onödiga tankar än vad du gör av att ta en kaka för mycket.

Vill du ha tips och inspiration kring #halftenmetoden? Följ oss här:

Halvera startsträckan med ProViva50!

Att leva livet med halva sockret är ett sätt att gå hälften hela vägen. Prova gärna ProViva50 – våra fruktdrycker med 50% mindre socker än juicer och andra fruktdrycker.

Läs mer om ProViva50
ProViva50

Hur halverar du kraven?

Hela livet med halva sockret

#halftenmetoden på Instagram

Halvt om halvt på Twitter (70 tecken räcker!)