Vår balansambassadör Annette Lefterow

Fakta Annette LefterowMitt recept för en bättre mage kan sammanfattas med ”balans i helheten”

Tack du fina för att du valt att hälsa på mig här på bloggen hos ProViva. Du som följer mig här kommer att få läsa inlägg om tankens kraft, dans, livsvitaminer, spa, yoga, meditation och må bra för alla livets åldrar och hela familjen. Med utgångspunkt i att din tanke är din möjlighet kommer jag att skriva om övningar för både tanke, kropp och själ, i det enkla.

Du kommer att få läsa blogginlägg och se filmer som ger dig olika redskap, må bra-tips och övningar som du kan använda i din vardag, hemma, på jobbet och på resan.

Om jag ska säga något om min bakgrund så skulle jag kunna säga att min stora passion i livet är att hjälpa andra att må bra. Mitt specialistområde kallas ”välbefinnande”, eller ”wellness” som jag brukar uttrycka det. Jag har en bakgrund som dansare, och dansen var starten på det som jag har ägnat mitt liv åt de senaste 25 åren.

Wellness kan beskrivas som konsten att skapa balans mellan kropp och tanke. För egen del är jag särskilt intresserad av att lära mig själv och andra mer om att må bra i vardagen: i hemmet, på flygresan, på jobbet eller bara på språng mellan allt det där som kallas livet.

Jag har utbildat och inspirerat inom mitt område genom att hålla föreläsningar, leda tv-program, skriva böcker och och göra träningsfilmer inom mitt område sedan 1985. Min metod bygger på 8 vägar mot välbefinnande och min filosofi på att hälsa är funktion och att wellness representerar den kunskap vi alla behöver för att kunna ta hand om vår hälsa i vardagen.

Annette Lefterow

Jag inspireras mycket av Ayurveda och yoga med sitt ursprung i Indien och driver ett projekt med insamling till förmån för barn i Indien, via Barnfonden. På fritiden hittar man mig i mitt hemma-spa, alternativt i hemmagymmet. Eller i köket såklart! Matlagning är min stora passion.

Mitt recept för en bättre mage kan sammanfattas med ”balans i helheten”. Jag brukar prata om ”en osynlig korsett av styrka”, det vill säga både hållning och styrka runt mage och ländrygg samt en fungerande insida där tarmfunktionen är regelbunden och magen lugn. I mitt livsstilsrecept verkar olika ingredienser och kunskap tillsammans för att stärka, balansera och optimera den fysiska och mentala funktionen.

Namasté

Senaste inlägg

Alla
Balans
Mat
Motion