Summering av ditt träningsår

|

Gott nytt träningsår! Jag hoppas att du är nöjd med allt du har upplevt och lärt dig senaste året. Plocka med dig godbitarna till nästa år. Din hälsoresa pågår hela livet. Vi är aldrig fullärda eller ”färdiga”. Hälsa, kondition, styrka, rörlighet, balans. Det är färskvaror och behöver ständig underhållning för att vara på topp.

Se till att fylla ditt liv med det som du må bra av, både på kort och lång sikt. Välj aktiviteter som får dig att le när du utför dem, som får dig att längta efter att röra på dig och fortsätt sätta mål som inspirerar dig.

 Välj aktiviteter som får dig att le när du utför dem!

Jag har lärt mig mycket under året som gått. Den 2 januari födde jag en dotter och sedan har jag haft en spännande resa att hitta en fungerande stark mammakropp. Trots tidsbrist – det känner väl alla föräldrar? – har jag hittat en balans med min träning och mitt övriga liv. Jag inkluderar barnen (har en 3-årig son också) mycket i min träning och lägger min tuffare träning när barnen sover, antingen tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Att hitta fungerande rutiner är A och O och när livet ändras får vi även justera hur och när vi tränar.

Till det nya året ser jag fram emot att fortsätta med rutiner som fungerar, jag vill springa mer och satsar på att springa Stockholm marathon. Löpning är för mig ett optimalt sätt att få en paus från alla måsten och gå in i min träningsbubbla där jag både ger energi och hämtar ny kraft.

Gott nytt träningsår!