Tacka ja till hälften med Hälftenmetoden!

|

Livet är en ständig obalansgång. Mellan att unna sig och att hålla igen. Mellan högt och lågt. Mellan hopp och förtvivlan. Att försöka börja ett nytt liv varje måndag är varken roligt eller hållbart.

Men det finns sätt att skippa både dåliga vanor och dåligt samvete, utan att börja ett helt nytt liv.

Vi tror att om magen ska må bra så måste huvudet börja stryka bland alla krav och måsten. Vi kallar det Hälftenmetoden – en metod som handlar helt om att tacka ja till hälften. Och att lägga förväntningarna på oss själva på en rimlig nivå. Breddar du den smala vägen, kan du känna dig nöjd och leva i bättre balans.

Du behöver inte powerwalka en timme varje morgon. En halvtimme varannan morgon är också bra. Du behöver inte vara 100% procent hurtbulle. Att gilla hurt och bulle fungerar utmärkt. Du behöver helt enkelt inte välja mellan allt och inget. Att tacka ja till hälften tror vi är mycket mer hälsosamt.

halftenmetoden_pin

Hur din hälftenmetod ser ut bestämmer du själv – men hur den än går halva vägen, var stolt och gör det fullt ut! Dela, diskutera och utmana gärna andra.

Vill du ha tips och inspiration, kan du följa oss här och i våra andra kanaler på Facebook, Twitter, Youtube och Instagram. Kanske inte överallt och alltid, men någonstans, ibland. :)

Se mer och dela hela hälften med andra på proviva.se/halftenmetoden.

 

Ps. Att leva livet med halva sockret är ett sätt att gå häften hela vägen. Prova gärna Magens nya bästa vänner, ProViva50 – våra fruktdrycker med 50% mindre socker än juicer och andra fruktdrycker.