Träna tidigt på morgonen

|

Som arbetande tvåbarnsmor tränar jag helst på morgonen. Visst kan det vara kämpigt att gå upp från den varma sängen när väckarklockan ringer tidigt. Men, jag vet också hur härligt det är när träningen blir av och vilken kanonstart på dagen jag får. Därför rekommenderar jag att testa morgonträning.

Du ska behöva tänka så lite som möjligt på morgonen

Kvällen innan plockar jag fram de kläder jag ska använda. Jag ser till att träningsväskan är packad och att allt är förberett, så det enda jag behöver göra när väckarklockan ringer är att dra på mig träningskläderna, äta en skål yoghurt med müsli eller ta en banan, borsta tänderna och gå till gymmet. Du ska behöva tänka så lite som möjligt på morgonen, bara låta allt gå på rutin.

Efter träningen äter jag dagens andra frukost. För min del blir det gärna kaffe, smörgås och ett glas ProViva. Sedan är jag redo att gå med barnen till förskolan samt ta tag i dagens jobb!

Ps. Är du inte morgonmänniska? Då kanske Terese tips för kvällsträning passar bättre!